Naar inhoud
Recent nieuws

Gemeente en OCMW samen onder één dak

Vanaf 17 augustus zullen de meeste gemeente- en OCMW-diensten zich onder één dak bevinden.

De integratie van gemeente en OCMW zet een volgende stap.
De diensten van het Sociaal Huis zullen niet meer te vinden zijn op de Tiensesteenweg 2 in deelgemeente Sint-Joris-Winge.

De sociale dienst, de dienst SACHA en de juridische dienstverlening van het OCMW verhuizen naar het gemeentehuis in de Kruisstraat 2.

Telefonisch is het OCMW, net zoals het gemeentebestuur, bereikbaar via het centrale nummer 016 63 40 08.
Van hieruit zal u doorgeschakeld worden naar de relevante dienst of zal er bij afwezigheid een boodschap worden aangenomen.


De diensten gezinszorg en aanvullende thuiszorg (poetsdienst) verhuizen naar het lokaal dienstencentrum Zonnedries in de Zonnedrieslaan 27. U kan hen daar bereiken op het telefoonnummer 016 79 64 41.Vanaf 17 augustus zullen we u ook van harte welkom heten aan onze onthaalbalie in het gemeentehuis. Dit is voortaan het centrale onthaal van gemeente én OCMW.

Aan deze onthaalbalie helpen we u graag verder met algemene informatie over de diensten van het lokaal bestuur, huisvuilzakken, reeds aangevraagde documenten, meldingen enzovoort.

U kan bij ons onthaal terecht op de gebruikelijke openingsuren van de diensten in het gemeentehuis, maar ook op bijkomende momenten, zodat we u nog beter kunnen helpen.

Datum van het bericht: maandag 03 augustus 2020