Naar inhoud
Recent nieuws

Reglement sociaal restaurant gewijzigd

In het bijzonder comité voor de sociale dienst d.d. 19 april 2016 werden er enkele wijzigingen goedgekeurd wat betreft het sociaal restaurant dat zich bevindt in het lokaal dienstencentrum Zonnedries (Zonnedrieslaan) in de deelgemeente Tielt.

Eerst en vooral verandert de naam ‘sociaal restaurant’ in ‘4 Sterrendries’. Bij een bevraging van het OCMW-personeel kwam deze naam als populairste uit de bus. De 4 verwijst naar het aantal sterren dat we aan onze grootkeuken toekennen. ‘Dries’ is uiteraard een verwijzing naar ons lokaal dienstencentrum Zonnedries.

 

Daar waar er voorheen geen beperking qua leeftijd was, is dit nu als volgt gewijzigd: “Alle inwoners vanaf 65 jaar met een beginnende zorgbehoevendheid en die nood hebben aan deze dienstverlening zijn welkom. Hoofddoel is het doorbreken van het sociaal isolement. Afwijkingen betreffende de leeftijd zullen individueel bekeken worden.” Voor elke gebruiker wordt een intakeformulier ingevuld.

 

De prijs van een maaltijd stijgt van 5 euro naar 5,50 euro vanaf 1 juli 2016. Voor deze prijs krijgt u nog steeds een soep, een hoofdgerecht en een dessert, vers bereid vanuit de grootkeuken.

Datum van het bericht: woensdag 01 juni 2016