Naar inhoud
Recent nieuws

Geslaagd opendeurweekend Zonnedries

sfeerfoto
Op zaterdag 15 en zondag 16 september vond naar jaarlijkse gewoonte het opendeurweekend plaats van het lokaal dienstencentrum Zonnedries, Zonnedrieslaan 24, 3390 Tielt-Winge.
De weergoden waren ons alvast gunstig gezind en dat was duidelijk te merken aan de talrijke opkomst. Het was zoeken naar een vrije stoel en na een tijdje werd zelfs de dansvloer ingenomen om iedereen een plaats te kunnen geven.
Op zaterdag zorgden de ambiancemakers ‘Kriebel en Huksel’ voor het nodige vermaak, op zondag was het de beurt aan de ‘Retromuzikanten’ om de zaal muzikaal te entertainen.
Niet enkel in de polyvalente zaal maar ook in het lokaal ernaast heerste een gezellige drukte. Hier konden geïnteresseerden een kijkje nemen in de plannen van de nieuwbouw en ook de verschillende diensten van het OCMW werden er uitvoerig voorgesteld.
Tot slot vielen ook de ambachtelijk gemaakte en met de beste zorg geserveerde smoutebollen erg in de smaak! Het OCMW en het lokaal dienstencentrum wensen via deze weg iedereen te danken voor de aanwezigheid. Ook de vrijwilligers verdienen een dikke pluim voor hun mateloze inzet!
Datum van het bericht: zaterdag 15 september 2012