Naar inhoud
Recent nieuws

Boodschappendienst van start gegaan!

Op 1 januari 2012 ging de boodschappendienst van het lokaal dienstencentrum Zonnedries officieel van start.

Iedere zorgbehoevende inwoner van Tielt-Winge die niet (meer) in staat is om zelfstandig boodschappen te doen, kan hulp krijgen bij het winkelen.
Wie hiervan gebruik wenst te maken, wordt thuis opgehaald door een medewerker van het lokaal dienstencentrum en naar de winkel gebracht. Ook rolstoelpatiënten kunnen gebruik maken van deze dienst aangezien het vervoer gebeurt door een volledig ingerichte minibus. Samen met die begeleider worden alle boodschappen gedaan, waarna je terug thuis afgezet wordt. Twee interessante weetjes: De dienstverlening beperkt zich tot winkels gelegen op het grondgebied van Tielt-Winge + in de eerste plaats wordt er begeleiding aangeboden bij het aankopen van levensmiddelen.
Prijs? 3 euro (heen én terug)
Wanneer? Elke 1ste en 3de donderdag van de maand

Heb je problemen om naar de supermarkt te gaan? Zijn de zaken die je wil kopen te zwaar om mee te nemen? Of kan je geen beroep doen op familieleden om te gaan winkelen?
Dan contacteer je best centrumleider Kathleen Andries voor vrijblijvende informatie op het nummer 016 63 55 18. Uiteraard kan je ook steeds terecht in het dienstencentrum voor een persoonlijk contact.

Datum van het bericht: woensdag 02 mei 2012