Naar inhoud
Recent nieuws

Chauffeurs gezocht!

Het lokaal dienstencentrum Zonnedries van het OCMW Tielt-Winge is voortdurend op zoek naar vrijwilligers die als chauffeur voor de mindermobielencentrale willen rijden.
De bedoeling is dat jij mensen, meestal bejaarden, thuis ophaalt en naar hun bestemming brengt. Het gaat om verplaatsingen van diverse aard: familiebezoek, consultatie in het ziekenhuis, boodschappen, enz.

Per kilometer betaalt de klant 0,31 euro (dit is 0,28 euro voor de bestuurder en 0,03 euro voor de mindermobielencentrale). De kilometerteller begint te lopen van vertrek bij de vrijwillige chauffeur thuis tot aankomst bij de vrijwillige chauffeur thuis. De afrekening gebeurt meteen na de rit door de chauffeur. Voor elke vrijwillige bestuurder wordt een omniumverzekering afgesloten.

Rijd je graag met de auto, beschik je over een eigen wagen en heb je wat vrije tijd die je nuttig wil besteden, dan is dit een unieke kans! Iedere vrijwilliger beslist bovendien zelf wanneer en hoeveel tijd hij / zij voor de mindermobielencentrale wil vrijmaken.

Als je geïnteresseerd bent, kan je steeds contact opnemen met centrumleidster Kathleen Andries, Zonnedrieslaan 24, 3390 Tielt-Winge – tel. 016 63 55 18 (e-mail: kathleen.andries@ocmw.tielt.winge.be). Bij haar kan je eveneens het reglement mindermobielencentrale bekomen of je kan het downloaden via de site www.sociaalhuis.tielt-winge.be.

Datum van het bericht: woensdag 02 mei 2012