Naar inhoud
Recent nieuws

Meer kansen voor uw kind en uw gezin

Het OCMW van Tielt-Winge start met een nieuw project ‘Zorg op (kinder)maat’. Hebt u het even moeilijk en hebt u kinderen jonger dan drie jaar, dan kunnen wij u misschien helpen.
We helpen u met het aanvragen van toelagen en premies en komen op voor uw rechten en die van uw kinderen. We kunnen u begeleiden met uw zoektocht naar werk. Voor de eventuele opvang van uw kleine spruit werken we samen met het kinderdagverblijf ‘Elfenhuisje’. Voor medische vragen over uw oogappels kan je terecht bij de artsen van Kind en Gezin, werkzaam in onze gemeente in het regiohuis en het consultatiebureau . Uw maatschappelijk werker zorgt er voor dat de contacten met al deze diensten vlot verlopen.

Het project start op 15 december. Van dan af kunt u met uw vragen terecht op de zitdagen van de sociale dienst van het OCMW. Om deze brede waaier van zorg aan te bieden werkt het OCMW samen met Kind en Gezin en met de centra voor leerlingenbegeleiding, werkzaam in de gemeente. Het project is een initiatief van het OCMW van Tielt-Winge en werd ingediend bij de Vlaamse Overheid, departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin en dit voor het bekomen van een subsidie.

Voor meer inlichtingen kan je telefoneren naar maatschappelijk werker Daisy Willems, op het telefoonnummer 016 63 40 03, of mailen naar daisy.willems@ocmw.tielt-winge.be
Datum van het bericht: donderdag 01 december 2011