Naar inhoud
Recent nieuws

Winnares streekproductenpakket is bekend

winnares streekproductenpakket

Op zondag 19 maart 2017 (opendeurdag dienstencentrum + opening CADO) organiseerde OCMW Tielt-Winge een wedstrijd voor alle aanwezigen. De winnaar maakte kans op een streekproductenpakket.

 

Zondag 19 maart 2017 was een hoogdag voor OCMW Tielt-Winge. In het kader van de Dag van de Zorg organiseerden we de opendeurdag van het lokaal dienstencentrum Zonnedries én de opening van de CADO (collectieve autonome opvang). Honderden mensen kwamen dit samen met ons vieren.

Er werd tevens een kleine wedstrijd georganiseerd waaraan personen konden deelnemen. De antwoorden van de vragen waren terug te vinden op de locatie zelf. Tot slot moesten ze als wijze van 'schiftingsvraag' het gewicht schatten van een streekproductenpakket dat ter plaatse te bekijken was. Degene die alle vragen juist beantwoordde én het dichtst bij het gewicht van het pakket zat, won het volledig pakket.

Sylvia Vuchelen was uiteindelijk de gelukkige. Zij ontving het streekproductenpakket uit handen van Fons Lemmens, OCMW-voorzitter.

 

Datum van het bericht: zondag 19 maart 2017