Naar inhoud
Recent nieuws

OCMW organiseert heerlijke themadagen

themadag

OCMW Tielt-Winge organiseert sinds oktober 2016 een maandelijkse “themadag” in samenwerking met het lokaal dienstencentrum, Zonnedries, en de grootkeuken van het OCMW.

Met zulke themadagen wil het OCMW het sociaal restaurant in de kijker plaatsen en inwoners stimuleren om er het middagmaal te nuttigen. Onze fantastische kookploeg kookt immers niet alleen elke dag voor de levering van ruim 300 warme maaltijden aan huis, maar schotelt ’s middags ook een overheerlijk menu met soep, hoofdgerecht en dessert voor in het sociaal restaurant. Inwoners kunnen in Viersterrendries aan een democratische prijs gezond, warm eten en dit bovendien in gezelschap van elkaar. De stilte van thuis wordt doorbroken en samen met leeftijdsgenoten kan u een babbeltje slaan en verhalen uitwisselen.

 

Zowel voor de dagmenu in het sociaal restaurant als voor de maandelijkse themadagen kan u beroep doen op vervoer georganiseerd vanuit het OCMW indien dit voor u een probleem vormt. Het OCMW beschikt over een minibus met rolstoellift voor personenvervoer waarmee we u graag komen ophalen en thuis afzetten na het middagmaal. Let wel op dat u dit vervoer tijdig aanvraagt in het lokaal dienstencentrum, Zonnedries.

 

Wilt u al eens eerder komen proeven van wat onze kookploeg in huis heeft? U bent elke middag welkom in sociaal restaurant, Viersterrendries, Zonnedrieslaan 27 te 3390 Tielt-Winge. Reserveren kan via het lokaal dienstencentrum op het nummer 016 63 55 18

Datum van het bericht: donderdag 12 januari 2017